Glashandel Delft
 

Glashandel Delft

Hoewel de meeste mensen contact opnemen met een glashandel voor spoedhulp bij een inbraak of ongeval, zijn er veel meer werkzaamheden waarvoor u de hulp van een glaszetter in kunt zetten. Zo is het bij menig glashandel in Delft mogelijk om een glas-in-lood paneel te ontwerpen, en helpt een glaszetter u tevens graag bij het vervangen van uw enkel of dubbel glas door veiligheidsglas of specifiek inbraakwerend materiaal. Bent u benieuwd naar wat een vakman voor u kan betekenen of hebt u vragen over onze glasservice? Bel dan vandaag nog met Glashandel Direct via 088 444 7624. Wij helpen u met alle plezier!

 

Veelzijdige glaszetter

Wanneer u zich met onze glasservice in verbinding stelt, dan zult u direct contact krijgen met één van onze specialisten uit Delft. Deze specialist zal u snel en vakkundig te woord staan, en desgewenst binnen het half uur naar u toe komen om glasschade te verhelpen. Wij garanderen een hoge kwaliteit werk doordat elke glaszetter die zich bij ons aansluit uitstekend gediplomeerd is en een jarenlange ervaring heeft binnen het vakgebied. Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke betrokken glashandel haar medewerkers op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen in materialen en technieken. Zo wordt u gegarandeerd op de beste en meest voordelige manier geholpen.
 
Glasschade Delft
 

Ruim assortiment

Bij elke glashandel uit Delft kunt u terecht voor enkele en dubbele glazen. Bij Glashandel Direct zorgen wij echter voor een veel uitgebreider assortiment. Zo hebben we speciaal veiligheidsglas op voorraad, en is ook HR++ beglazing vaak direct beschikbaar. Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van één van deze glassoorten? Een glaszetter kan u hierover van meer informatie voorzien, of samen met u kijken naar de glassoort die het beste bij uw wensen past. Andere soorten glazen die u bij onze glasservice kunt bestellen zijn:

  • Glas-in-lood
  • Brandwerendglas
  • Inbraakwerendglas
  • Floatglas

 

HR++ isolatieglas

Met de huidige aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is het isoleren van woningen een belangrijk element geworden. Met een goed geïsoleerde woning stijgt de verkoopwaarde en krijgt uw pand in Delft ook een beter energielabel mee. Door uw enkel glas te vervangen door een dubbele variant is het mogelijk om de isolatiewaarde van het huis sterk te doen stijgen. Het is hierbij mogelijk om te kiezen voor standaard dubbel glas, maar ook voor HR++ isolatieglas. HR++ ramen zijn vergelijkbaar met gewoon dubbelglas, echter in plaats van lucht wordt er Argon gas in de sponningen gespoten. Dit zorgt voor een sterke vermindering van de luchtcirculatie, waardoor de warmte beter binnenshuis wordt gehouden. Bij een glashandel in Delft kunt u HR++ isolatieglas bestellen. Via 088 444 7624 is het mogelijk om hiervoor bij onze glasservice een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Glas-in-lood

Hebt u behoefte aan een uniek element bij uw woning in Delft, maar wilt u geen extra meubels of accessoires in huis plaatsen? Denk dan eens aan het plaatsen van een glas-in-lood paneel. Hoewel deze panelen momenteel nog het meest voorkomen in monumentale panden en kerken, zijn er steeds meer particulieren die ook een glas-in-lood raam kopen. Bij menig glashandel is het dan ook mogelijk om een paneel zelf te ontwerpen, of te kiezen uit bestaande designs. De kosten voor een glas-in-lood paneel zijn afhankelijk van het aantal glasstukjes, de hoeveelheid kleuren en natuurlijk de grootte van de plaat. Wilt u meer weten? Bel ons op: 088 444 7624!

Glaszetter Delft
 

Dubbel glas

Bij elk nieuwbouwpand moeten de ramen tegenwoordig minimaal van dubbel glas zijn, om te voldoen aan de isolatievoorschriften van de overheid. Naast een besparing op de energiekosten en een bijdrage aan het milieu heeft dubbel glas nog extra voordelen op enkel glas, wat de installatie aanmoedigt. Zo heeft dubbel glas een beter geluidswering, waardoor u minder overlast heeft van buiten. Daarnaast zijn dubbele ramen niet alleen geschikt voor het binnenhouden van warmte, ook het buiten houden van zonlicht in de zomer wordt bevorderd. U profiteert ’s zomers dan ook van een heerlijke koelte in huis. Voordat u uw enkele ruiten laat vervangen door een dubbele variant is het echter aan te raden contact op te nemen met een erkend glaszetter. Deze kan kijken of de ramen direct geplaatst kunnen worden, of dat uw kozijnen eerst verstevigd dienen te worden. U wilt natuurlijk niet dat de sponningen verzakken.
 

Triple glas

De isolatiewaarde van een pand kan door diverse aanpassingen worden verbeterd. Zo is het isoleren van de gevel een zeer goede keuze, maar kan ook het vervangen van de beglazing sterk bijdragen aan de isolatiewaarden van woningen en bedrijfspanden. Een glassoort die zorgt voor een zeer hoge isolatiewaarde is triple isolatieglas, wat ook wel bekend staat als HR+++ isolatieglas. De isolatiewaarde van deze beglazing is zo hoog ,dat dit zelfs geschikt is voor passieve huizen. Wanneer u echter het rendement van de HR+++ ramen vergelijkt met die van de dubbele variant, dan is het rendement relatief laag. Wij informeren u graag.
 
isolatieglas Delft
 

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas wordt bij menig glasservice verkocht . Veiligheidsglas wordt geproduceerd van speciaal enkelglas dat bekend staat onder de naam floatglas. Van deze glassoort worden twee platen met elkaar verbonden door speciaal folie, of een draadnetwerk, om zo een zeer stevige glassoort te creëren. Dit veiligheidsglas zorgt er ofwel voor dat het glas direct in duizenden stukken uiteenspat bij impact, of laat de glasstukken in een metalen frame hangen wanneer het wordt ingeslagen. Veiligheidsglas kan tevens worden bedekt met extra lagen, zoals een brandwerende coating. Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor veilig glas? Vraag bij uw lokale glasservice dan naar een prijsoverzicht.
 

Gehard glas

Wanneer u bij een glashandel uit Delft langsgaat voor nieuwe beglazing, dan hebt u de keuze uit een ruim assortiment aan glassoorten. De soorten beglazing kunnen in diverse categorieën worden verdeeld zoals isolatieglas, glas-in-lood, en veiligheidsglas. Deze laatste categorie omvat alle glassoorten die zorgen voor een verminderde kans op een gelegenheidsinbraak en voorkomt snijwonden bij een onverhoopte glasbreuk. Gehard glas is één van de soorten veiligheidsglas. Geharde ramen hebben een speciale spanning door een uniek verhitting- en verkoelingsproces. Hierdoor zal het glas pas bij een zeer hoge impact breken, en wel in duizenden kleine ronde stukjes. Zo is uw veiligheid gegarandeerd.

 

Melkglas

Wilt u graag op kantoor of thuis de privacy hoog houden? Dan kunt u ervoor kiezen om melkglas (ook wel matglas/satijnglas/witglas genoemd) te laten plaatsen. Melkglas wordt gemaakt door beenderas of een speciaal zuur aan het glasmengsel toe te voegen. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal die wordt toegevoegd, zal de doorzichtbaarheid verminderen. Melkglas is niet alleen geschikt voor privacybescherming, het kan ook als basis dienen voor lampenkappen, serviezen of wijzerplaten. Hebt u maar een beperkt budget voor het aanpassen van uw ramen? Maak dan de keuze voor plakfolie.

veiligheidsglas Delft
 

U-waarde

Hoe goed de ramen isoleren kan op diverse manieren berekend worden. Eén mogelijk formulier is die van de U-waarde (de vroegere K-waarde). De U waarde meet hoeveel warmte er doorgelaten wordt, per seconde, per vierkante meter en per graad temperatuurverschil. De U-waarde wordt daarom ook wel aangegeven als de warmtedoorgangscoëfficiënt. Omdat het lastig rekenen is met deze waarde, maakt een glaszetter uit ons netwerk in Delft ook wel gebruik van de warmteweerstand (de omgekeerde U-waarde). Hoe hoger deze warmteweerstand is, hoe meer u zult besparen op de energiekosten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan een offerte aan of bel naar 088 444 7624.

 

24 uur glasservice: 088 444 7624

Bent u met spoed op zoek naar een erkend glaszetter in Delft? Hebt u vragen over de 24uurs glasservice die wij aanbieden? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor het aanschaffen van HR++ isolatieglas? Bel vandaag nog met 088 444 7624 en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Glas prijzen Delft