Glashandel Roosendaal
 

Glashandel Roosendaal

Heeft u te maken met een gebroken ruit of wilt u graag een glas-in-lood raam in uw woning? Onze glaszetter in Roosendaal staat voor u klaar! Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse en beschikken over een 24/7 spoedservice om u op korte termijn van dienst te zijn. Ook voor het plaatsen van veiligheidsglas, dubbel glas en HR++ isolatieglas kunt u op onze vakmensen vertrouwen.
 

Veelzijdige glaszetter

De veelzijdigheid van onze vakmensen bij Glashandel Direct uit zich in de ruime ervaring van verschillende glassoorten. Wij zijn uw glaszetter omdat wij naast jarenlange ervaring in het plaatsen van alle gewenste glassoorten een relevante opleiding hebben genoten. Dankzij onze uitstekende service voorzien wij vele klanten in Roosendaalvan advies. Onze glaszetter begeleidt u in het aankoopproces en geeft u uitvoerige informatie over de diverse opties.
 

Ruim assortiment

Ons ruime assortiment bevat verschillende glassoorten. Hieronder een opsomming van de mogelijkheden. Op deze pagina treft u meer informatie aan over de verschillende opties. Vertrouw op de kennis van de specialisten van Glashandel Direct uit Roosendaal indien u twijfelt welk materiaal in uw geval de juiste oplossing is.

  • Glas-in-lood
  • Dubbel- en enkel glassoorten
  • Veiligheidsglas
  • HR++ isolatieglas
HR++ glas
 

HR++ Isolatieglas

HR++ isolatieglas heeft een extra coating en een Argon gasvulling. Het isoleert 2 tot 3 keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas en 5x beter dan enkel glas. Hiermee bespaart u dus aardig op de stookkosten. Het grootste voordeel van HR++ is dat het goed isoleert en het beperkt het warmteverlies binnenshuis, waardoor u minder hoeft te stoken en uw energierekening dus minder hoog is. Doordat de coating die op de glasplaat is aangebracht de zonnestralen doorlaat en warmte binnenhoudt isoleert deze zo goed waarvan u dus profijt hebt. HR++ is op dit moment de meest toegepaste glassoort in de woning en utiliteitsbouw. De glaszetter werkzaam in Roosendaal heeft alle vele klanten geholpen met HR++ isolatieglas in hun woning. Wij kunnen ons specialisten in het vakgebied noemen dankzij onze snelle service en gedegen kennis. Glashandel Direct heeft altijd isolatieglas op voorraad.
 

Glas-in-lood

Glas-in-lood ramen worden tegenwoordig steeds vaker gezet. Het charmante van de typische jaren ’30 woningen, kerken en andere gebouwen is iets van vroeger wat nu weer helemaal hip is. Wilt u ook deze ramen in uw woning of heeft u een reparatieverzoek? Dan kunnen de glaszetters van Glashandel Direct uit Roosendaal iets voor u betekenen. Glas-in-lood is omrand in een loodlijst. De techniek is al zeer oud en wordt nu weer vaker gevraagd in huizen. Omdat wij jarenlange bezig zijn in de branche kunnen wij in al uw wensen voorzien. Wilt u graag meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op via 088 444 7624.
 

Dubbel glas

Dubbel glas werkt warmtebesparend en energiebesparend, het kan u daarom veel geld besparen op uw energierekening. Om problemen te voorkomen is het verstandig dat u het laat plaatsen door een professionele glaszetter. Wij zijn altijd binnen 30 minuten bij u op locatie in Roosendaal in het geval van spoed. Het vervangen van enkel glas gaat niet zomaar omdat isolatieglas zwaarder is. De kozijnen moeten in sommige gevallen worden aangepast. Wij kunnen u vakkundig advies geven om u de voordelen van dit glastype uit te leggen. HR++ isolatieglas is net als HR+ en HR, wat staat voor hoogrendement.

Dubbel glas Roosendaal
 

Triple glas

We informeerden u hierboven al over de mogelijkheden van HR++ isolatieglas. Dit is een dubbel isolatieglas dat zeer geschikt is voor het isoleren van woningen. Naast de dubbele versie is er ook driedubbel isolatieglas verkrijgbaar. Dit staat bij menig glashandel in Roosendaal bekend als triple isolatieglas. De triple beglazing bestaat uit drie glasplaten waartussen een speciaal isolatiegas wordt gespoten. Dit type glas is het meest geschikt voor passieve huizen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of hebt u een vraag over de kosten? Een glaszetter van onze glasservice beantwoordt uw vragen met alle plezier.
 

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas bestaat uit twee glasplaten van ongelijke dikte. De glasplaten worden verbonden door meerdere lagen pvb-folie, deze folie zorgt ervoor dat de glasscherven aan de folie vast blijven zitten. Stelt u zich voor dat u een deur heeft van glas heeft, u wilt niet dat een inbreker er makkelijk doorheen komt, het zogeheten safetyglas biedt u dus extra veiligheid en comfort. De meest voorkomende soorten veiligheidsglas zijn: draadglas, gehard-, kogel-, brand- en inbraakvertragend glas en gelaagd glas. Omdat wij jarenlang dit type glassoort zetten is het voor ons geen probleem om u goed te adviseren, informeren en begeleiden bij het plaatsen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

Gehard glas

Gehard glas is speciaal ontwikkeld om te voorkomen dat het eenvoudig breekt, en dat het bij eventuele breuk op een veilige manier breekt. Het zal dan in vele ronde stukjes breken, waardoor de kans op snijwonden aanmerkelijke kleiner is. Het glas wordt extra hard gemaakt door een uniek verhittingsproces, waarna een direct en snelle afkoeling volgt. De trekspanning die hierdoor ontstaat zorgt voor de extreme hardheid. Bij vrijwel elke glashandel uit Roosendaal is het mogelijk om gehard glas van verscheidene diktes te bestellen. Standaard zijn in ieder geval diktes van 4, 5, 6, 8 en 10 millimeter.

gehard glas Roosendaal
 

Melkglas

Melkglas is een glassoort die met vele andere namen wordt aangeduid zoals satijnglas, rookglas of matglas. Het is een vorm van beglazing waarbij enkel floatglas aan één of twee zijden wordt bewerkt met behulp van een speciaal zuur, die het glas etsen. Het gevolg hiervan is dat het doorzicht sterk beperkt wordt, en een gematteerd oppervlakte ontstaat. Melkglas kan ook worden gemaakt met behulp van bepaalde kalksoorten. In deze variant is het meer geschikt voor het maken van lampenkappen en andere glazen decoratie. Wilt u graag beglazing van melkglas in uw woning of bedrijfspand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
 

U-waarde

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Roosendaal de vraag hoe zij kunnen zien welke glassoort zorgt voor de beste isolatie. Wij adviseren dan om hierbij aandacht te besteden aande U-waarde (de vroegere K-waarde). Bij het meten van de U-waarde wordft gekeken hoeveel warmte er per seconde en per vierkante meter verloren gaat. Dit betekent dat het temperatuurverschil tussen de binenn en buitenkant van een wand of glas gemeten wordt. De U-waarde wordt daarom ook wel de warmtedoorgangscoëfficiënt genoemd. Hoe lager de uitkomst van de meting is, hoe minder warmte er verloren gaat.
 

24 uurservice: 088 444 7624

Via bovenstaand nummer kunt u ons altijd bereiken op alle dagen van de week. Ons streven van onze glaszetter is om altijd binnen 30 minuten ter plaatse te zijn in Roosendaal. Wilt u liever eerst een prijsopgave ontvangen op uw adres zodat u in alle rust erover na kan denken? Geen probleem, vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op onze website. Als u voor Glashandel Direct kiest gaat u voor kwaliteit, snelheid en hoogstaande service in Roosendaal!

Glaszetter Roosendaal