Isolatieglas
 

Isolatieglas

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht aan de duurzaamheid van woningen besteed. Als u uw woning beter wilt isoleren, dan is het belangrijk om het type glas van uw huis of bedrijfspand te beoordelen op de isolerende functie. Isolatieglas werkt goed warmte- en energiebesparend. Als u dit type ruit laat plaatsen, dan heeft u een hoger rendement. Zo bespaart u veel geld op uw energierekening.

Soorten isolatieglas

Door de jaren heen zijn er veel verschillende soorten op de markt gebracht. Het HR glas is uitgebracht met meerdere plusjes. Elke plus geeft de isolerende werking aan. Zo biedt HR ++ glas een perfecte isolatie. Naast de isolerende werking met betrekking tot weer en wind biedt de ruit een goede beschermende werking tegen geluiden van buitenaf. Isolatieglas verhoogt uw wooncomfort dus in meerdere opzichten.

Het aanbrengen van een nieuwe ruit

Het zetten van een standaard ruit lijkt misschien een gemakkelijke klus, maar niets is minder waar. Het aanbrengen van isolatieglas is dubbel zo lastig. Als u optimaal gebruik wilt maken van de isolerende kracht van uw ruiten is het belangrijk dat het plaatsen op een professionele manier gebeurd. Naast het professioneel laten aanbrengen van uw ruiten is het ook verstandig om u goed te laten adviseren. Een vakkundige plaatsing kan veel problemen voorkomen. Zo voorkomt u warmtelekken, tocht en vocht.

Service van onze specialisten

Wilt u meer informatie over de voordelen? Of wilt u weten wat het voor u kost om nieuwe ruiten in uw huis of bedrijfspand te laten zetten? Vraag bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij brengen u in contact met een professionele glaszetter bij u in de buurt. De glaszetter zorgen voor een vakkundig plaatsing van uw ruiten en zorgen ervoor dat u optimaal profiteert van alle voordelen van het glas. Wij zijn werkzaam in de hele provincie Zuid-Holland en zijn altijd snel ter plaatse indien dat gewenst is.