Glashandel Direct
 

Glasplaten

Hebt u glasplaten voor uw raam nodig? Ramen zijn er in verschillende soorten te verkrijgen. Vaak wordt gekozen voor isolatieglas om de isolatie van het huis te verbeteren en te bezuinigen op energiekosten. Ook isolatieglas is in verschillende soorten beschikbaar: dubbelglas en HR++ isolatieglas. HRR++ isolatieglas beschikt ook over dubbel glas en heeft tussen deze glazen een metaal-‘coating’. Die zorgt voor een betere isolatie van warmte. Naast het besparen van energiekosten, is isolatieglas ook beter voor het milieu.
 

Speciaal glas

Tegenwoordig worden deuren ook steeds meer van glas gemaakt. Een deur van glas biedt u meer licht en ruimte in uw woning. Vaak geeft een glazen deur ook een moderne uitstraling. Wilt u liever een klassieke uitstraling? Dan kunt u ook kiezen voor een glazen deur met glas-in-lood. Deze kan op maat voor u gemaakt worden. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende glasplaten.
 

Glasplaten bestellen

Wilt u glasplaten bestellen? Bij ons kunt u rekenen op een snelle service. De glasplaten worden bij u thuis geleverd. Uw bestelling kunt u doorgeven via ons aanvraagformulier. U ontvangt vervolgens kosteloos een prijsvoorstel op maat. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Wilt u liever direct contact? Bel ons dan via 088 444 7624. Bij Glashandel Direct kunt u rekenen op service en kwaliteit.