Glashandel Abbenbroek
 

Glashandel Abbenbroek

U vindt een ervaren glaszetter in Abbenbroek gemakkelijk en snel via Glashandel Direct. Onze glashandel helpt u met alle werkzaamheden omtrent uw glas. Is uw ruit gebroken, doordat u last heeft van inbraakschade? Bent u op zoek naar een glaszetter voor het plaatsen van glas-in-lood? Wilt u meer informatie over de voordelen van HR++ isolatieglas en dubbele glaswanden? De glashandel in Abbenbroek kan u bij al deze zaken van dienst zijn! U neemt gemakkelijk en snel contact op via 088 444 7624, waarna wij binnen 30 minuten ter plaatse zijn! Wilt u eerst een prijslijst ontvangen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.
 

Veelzijdige glaszetter

Iedere glaszetter van onze glashandel in Abbenbroek is veelzijdig, waarmee we bedoelen dat ze u kunnen helpen bij het plaatsen van diverse typen glas. Zowel wanneer u glas-in-lood wenst te hebben, als wanneer u dubbel, enkel glas of HR++ isolatieglas wilt, staan wij voor u klaar met gedegen kwaliteitsservice. De glaszetter heeft een relevante opleiding genoten en is voorzien van jarenlange werkervaring, waardoor we de kwaliteit van deze service in Abbenbroek kunnen waarborgen.

Glaszetter Abbenbroek
 

Ruim assortiment

U kunt bij onze glashandel in Abbenbroek terecht voor het laten plaatsen van verschillende soorten glas. Op deze manier kunt u precies uitzoeken hoe u uw kozijnen wilt inrichten. Van klassieke beglazing tot het sterke isolerende glaswerk; wij voorzien hierin! Hieronder geven we in een overzichtelijk rijtje aan om welke glastypen dit precies gaat:

  • Glas-in-lood
  • Enkel glas
  • Dubbel glas
  • Veiligheidsglas
  • HR++ isolatieglas

 

HR++ isolatieglas

De beste manier om de warmte in huis te houden, is door het aanschaffen van HR++ isolatieglas. Bij dit type glas worden de glasplaten van elkaar gescheiden door middel van een laag isolatiegas of een dunne metaallaag, waardoor de warmte die de kamer dreigt te verlaten, terug wordt gekaatst uw woning in. Wilt u uw huidige enkel glas laten vervangen door dubbel isolatieglas? Laat een glaszetter dan altijd uw kozijnen controleren of deze voldoende gewicht kunnen dragen. Wij zijn u graag van dienst.
 

Glas-in-lood

Wilt u gaan voor een klassieke uitstraling van uw woning in Abbenbroek? Neem dan glas-in-lood! Glas in lood ramen zullen het inkomende licht op een unieke wijze filteren waardoor er een steeds wisselend kleurenspel plaatsvindt in uw woonkamer. Via deze glashandel vindt u een gedegen glaszetter die dit type glas voor u maakt en plaatst. De prijzen worden bepaald door diverse factoren zoals het aantal glasstukken, en het soort beglazing waar u voor kiest. Meer informatie? Bel ons op: 088 444 7624.

Glas in lood Abbenbroek
 

Dubbel glas Abbenbroek

Traditioneel werden Nederlandse woningen voorzien van enkel glas, dit is tegenwoordig echter niet meer toegestaan. Enkele ramen zullen te weinig isolatie bieden, en hebben daarnaast ook geen bijkomende voordelen zoals geluidsisolatie of inbraakbescherming. De standaard optie is tegenwoordig dubbel glas. Het grote voordeel van dubbele beglazing ten opzichte van enkel glaswerk, is dat de dubbele laag zorgt voor een extra goede isolatie. Hierdoor verliest u minder warmte uit uw woning en heeft u minder veel last van geluiden van buiten.
 

Triple glas

Het isoleren van woningen kan op diverse manieren. Zo kunt u ervoor kiezen om een dakisolatie of gevelisolatie toe te passen, maar is het tevens een optie om te kiezen voor het vervangen van de beglazing. Wij spraken al over de mogelijkheid voor HR++ ramen. Deze vorm van dubbel isolatieglas biedt uitstekende resultaten tegen een redelijke prijs. Is het resultaat van HR++ isolatieglas niet voldoende? Dan hebt u altijd nog de optie om te kiezen voor de HR+++ variant. Dit triple isolatieglas bestaat uit drie glasplaten die van elkaar gescheiden worden door lucht of een speciaal isolatiegas.

 

Veiligheidsglas

Een categorie beglazing die wij hier nog niet hebben aangehaald is de categorie veiligheidsglas. Veel van onze klanten uit Abbenbroek denken dat veiligheidsglas enkel wordt gemaakt om verwondingen bij breuk te voorkomen. Hoewel de meeste soorten veiligheidsbeglazing inderdaad de kans op snijwonden verkleinen, is het hoofddoel meestal het verkleinen van de kans op een gelegenheidsinbraak. Door verschillende technieken wordt het glas zo bewerkt dat een inbreker hier niet gemakkelijk doorheen komt. De soorten veiligheidsglas die wij onder andere aanbieden bij onze glasservice zijn: gehard, brandwerend en gelaagd glas, maar ook plexiglas en draadglas zijn verkrijgbaar.

 

Gehard glas

We gaven u hierboven al meer informatie over de diverse soorten veiligheidsglas die u kunt aanschaffen via onze glasservice. Eén speciale soort veiligheidsbeglazing die wij hier voor u willen uitlichten is gehard glas. Gehard glas wordt gemaakt in een uniek proces van verhitting en afkoeling. Dit proces zorgt ervoor dat er een grote spanning op de glasplaat komt te staan. Hierdoor is het glas moeilijk te breken, en zullen er bij een onverhoopte breuk geen scherpe randen aan de glasstukjes zitten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van gehard glas? Vul dan ons contactformulier in.

isolatieglas Abbenbroek
 

Melkglas

Melkglas is een speciale glassoort die wordt gemaakt met behulp van beenderas of een speciaal zuur in het glasmensel. Er zijn vele gradaties in het melkglas, er bestaat bijvoorbeeld matglas, maar ook witglas en satijnglas. Matglas wordt het meeste toegepast in woningen en bedrijfspanden in Abbenbroek. Het zorgt voor een verhoogde privacy en is relatief goedkoop. Witglas is meer geschikt als basis voor lampenkappen of servies. Hebt u maar een beperkt budget maar wilt u wel graag profiteren van de voordelen van melkglas? Overweeg dan om een speciaal matglasfolie te kopen bij onze glashandel. Dit heeft een vergelijkbaar effect, tegen aantrekkelijke prijzen.
 

U-waarde

Om te meten hoe hoog de isolatiewaarde is van een bepaalde soort beglazing, kunt u gebruik maken van de U-waarde. Met de U-waarde wordt gemeten hoeveel warmte er verloren gaat tussen de binenn- en buitenkant van een raam of muur. Dit wordt gemeten per seconde en per vierkante meter in een eenheid van enkele graden Celsius. Bij de U-waarde geldt dat een laag resultaat een goede isolatiewaarde impliceert. Om het rekenen te vergemakkelijken kunt u ook gebruik maken van de omgekeerde formule: die voor de warmteweerstand. Een glaszetter uit ons netwerk in Abbenbroek is u met alle plezier van dienst.

 

24 uurservice: 088 444 7624

U bereikt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week via 088 444 7624. Indien gewenst sturen we direct een glaszetter naar uw adres in Abbenbroek, om u te helpen met kwalitatief hoogstaande service. Wij zijn altijd binnen 30 minuten ter plaatse! Ontvangt u liever eerst een prijsopgave van onze glashandel? Dat kan! Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Zo bekijkt u in alle rust het voorstel van deze glashandel in Abbenbroek.

24/7 glasservice